ilkiminannesi mom28_ hamile gbi şiş karnım ya göbek deliğim altı direk çıktı gelen giden yok yoruldum
mom28_ ilkiminannesi benimde şiş öyle regl oncesi su tutulumu mu oluyor acaba belimde egilince agrıyor çenemde sivilcede cıktı aslında tüm regl belirtileri var bende bugun 34.gün oldu bakalım
ilkiminannesi mom28_ benimde çenemde bir kaç sivilce çıktı anca akıntı geliyor regl yok yarın giderim belki doktoruma müsaitlik varsa
mom28_ ilkiminannesi siz olsanız bende rahatlayacağım sizden iki gün sonra oluyor benimde tüm işlemler😀 bugun 34.günüm sizinde 36 sanırım dünden beri gögüs agrısı başlado bende dokununca agrıyor sizinde varmı
mom28_ ilkiminannesi karın şişmesi bendede başladı dünden beri karnım hamile gibi ekstra gögüs agrısıda var
ilkiminannesi mom28_ zerdeçal yardımcı oluyormuş sökülmeye az önce okudum Yarın yoğurtla beraber yemeğe başlıyorum , ssnde başla
ilkiminannesi mom28_ bir tıık indi karnım ama has şiş tabi dokununca ovunca sanki opu sonrası ağrı gibi
mom28_ ilkiminannesi yemekten sonra çoğalıyor şişlik sindirim yavaslıyor sanırım doktorunuzla görüşecek misiniz bekleyecek misiniz
mom28_ ilkiminannesi ben 35 siz 37 gün oldu hayırlısı bakalım ya hangimiz olursak yazalım yine benım belirtiler var ama gelen giden yok