tasdemirli 6.11. Beta sonucu 7.92 8.11. Beta sonucu 12.60 bu kadar yavaş yükselmesi normal mi yoksa çok başında olduğum için mi böyle bir bilginiz var mı ?
Misafir101 tasdemirli çok yeni biraz sabret düzene girer bundan sonra biraz bekle bence 10 gün bekleyip öyle kan ver
bsraltnsy tasdemirli kuzum kimyasal gebelik geciriyor olabilirsin muhtemelen adet olcaksin cunku asiri yavas
aysegulozak tasdemirli canim 2 testin arasinda 48 saat varsa az artmis bende 6.7 ile ogrendm 2 gune 25 olmustu ama bellide olmaz herkesn gebeligi farkli bazen az artar bir anda yukselebilir
bennanneyim Aşkım 1 günde ne kadar artmasını bekliyorsun ki. İki günde ver iki kat artması lazım sağlıklı demek için
tasdemirli bennanneyim tekrar doktor randevum var bugün yükselmemişse ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ilk gebeliğim ve eşimle ben o kadar heveslendik ki çocuğumuz olacak diye aksi durumda nasıl baş edeceğiz bilmiyorum
tasdemirli Busraaaakkk 35-40 saat olmuştur 6 Kasım akşamı acilde baktırdım 8 Kasım öğlen kadın doğum baktı
tasdemirli Seloloo bugün yapılan sonuç 3.8 çıktı doktor büyük ihtimalle birkaç güne düşer dedi çok rahat bir şekilde şu an anne olmak nasip değilmiş herşeyin hayırlısı tabiki
eni67 Benim ilk 12 idi öğrendim 2 gün sonra 30 çıkmıştı daha sonra çok arttı önce yavaş artmıştı ama bide testi aynı merkezde vermek önemli yer yer değişiyor inşallah hayırlı haberler alırsın Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım