Zeynepefem angele ben googleda görmüştüm zaten yanlışmış demek ki. Benimki de o kadar hareket etmiyor henüz
angele Zeynepefem Google daki bilgilere güvenmeyin. En doğru bilgiyi doktorlarımızdan alabiliriz ama bana hareket sayımı yap demediği için hiç sormadım doktoruma, hatta son kontrolde anlattım çok hareketli değil kızım dedim güldü geçti bir şey demedi bana.
Zeynepefem angele ya ben tetanoz aşısı oldum ondan sonra bebeğimin hareketleri azaldı yada bana oyle geliyor bilemiyorum, endişelendim. Henüz 24 haftadayim gerci bu haftalarda normal ama bakalım doktora gittiğimde o ne diyecek
angele Hatnbnr Evet stres yapmamaya çalışıyorum. Benim kızım çok inatçı hareket etmek istemiyorsa ne yaparsam yapayım hareket etmiyor. Birde gebelik şekerimde çıktı çikolatada yiyemiyorum ama şekerim olduğunu bilmiyorken çikolata da deniyordum canı istemiyorsa ona da hareket etmiyordu
angele Zeynepefem Onunla ilgisi olduğunu düşünüyorum her bebek aynı değilmiş. Bazı bebekler çok hareketli bazıları sakin olurmuş. Ben riskli gebelik geçirdiğim için bazen canım sıkılıyor hateketsizliğine ama aslında normalmiş öyle bazen azalır bazen artarmış hareketler.
Hatnbnr angele evet ben hiç çok hareket etmezmişim ablamda hiç durmazmış karakter olarak hala sakin biriyim ablamda deli 🤪
angele Hatnbnr Yaa bende eşimde çok sakin insanlarız ama anne karnında nasıldık bilmiyorum. Demekki kızımızda bize çekecek inşallah 🙏
Smtpll Zeynepefem hiç korkmayın ben bir hafta sonra farklı bir doktorla da görüştüm o doktor da aynısını dedi gün içinde 10 hareketi geçmesi yeterli bizim için dedi
Smtpll anonim51 korkmayın bu haftalarda normal dedi benim doktorum uyku düzlerini oluşturdukları için hareketler duraksamaya geçebiliyormuş bir haftaya normale döner demişti 28+4 deyim iki üç gündür çok hareketli maşallah