Lazhatun53 Kızlar 3.5 yaşında oğlum var. 4 gündür eve kaçamak çişini yapıyor. Neden diye sorduğumda cevap vermiyor. Başına gelen var mı, ne yaptınız, nasıl bir yol izlediniz lütfen yardım edin 😭 çok yorucu bir durum 😭
yeliz1923 Lazhatun53 oturmalı tuvalet köyün isterseniz ona yaptıkça tuvalete de alışır belki en azından evin içine yapmaz ☺
Lazhatun53 yeliz1923 tuvalet eğitimini vereli 1 seneyi geçti. Sorunun klozet olacağını sanmıyorum açıkçası
ikizleriminannesiyim Lazhatun53 bende yaşadım bu alayı aslında tamamen hava soğudu için çocuklar tutamıyor lar
gigi35_ Bir yerde okumuştum çocuklar çiş kaçırdığı zaman sorgulamadan olabilir ama birdahakisini söylersen beraber hallederiz gibi konuşma yapmanız gerektiğini yazıyordu ve sebebini sorgulamak ise çocukta bu durumun psikolojik olarak alışkanlık yapacağını söylemişlerdi
Lazhatun53 gigi35_ evet doğru. Bende öyle okumuştum. Ama 3.5 yaşında olupta bilerek eve çiş yapması ister istemez sinirlendiriyor beni.. Bu br süreç sanırım
adatuna Benim kızım da 22 aylık tuvalet eğitimi almıştı 3 ay geçti hiç sıkıntı yoktu bu ara Habire kaçırıyo anlamıyorum:(