[silindi]
Herkes kendi koşulları, inancı ve vicdanına göre karar veriyor, nasıl anne karnındayken siz Olumsuz bir durumda kürtaj olabileceğini söyleyebiliyorsanız can verilmiş bir varlığın ölümünü kendi rizanizla onaylamış oluyorsunuz benim gözümde ve bu durumda demek ki doğduktan sonra da hasta olan bir çocuğun ölümünü kolaylıkla onaylayabilirsiniz düşüncesini çağrıştırıyor.
Ben sadece hayatın her döneminde — ister doğum öncesi ister sonrası olsun — hastalık veya engel gibi durumların olabileceğini ve her canın dünya ya gelişinin bir nedeni, bir değeri olduğunu düşünüyorum.
Test yaptırmak, bilgi sahibi olmak elbette ki benim de onayladığım bir durum ama sonucu ne olursa olsun yaşam hakkı konusuna farklı bakıyorum.
Hayatta her şey planladığımız gibi gitmeyebiliyor ama bence bu da yaratılışımızın bir manası.
Farklı düşünsek de birbirimizi anlamaya çalışmak en güzeli 🌸 Ben bu süreçlere daha çok inanç boyutunda yaklaşıyorum Rabbim ayetlerinde bahsediyor biz onu rahimde dilediğimiz gibi sekillendiririrz diyor yani onun sağlıklı olması da olmamasida benim bir imtihanim gözüyle bakarım. Ayrıca bir canı haksız yere öldürmek tüm insanlıği öldürmek gibidir diyor burda Rabbim in cana verdiği önemi çıkarıyorum ben dolayısıyla o cana müdahale etmenin dini açıdan uygun olmadığını düşünüyorum. Ayrıca rızık sadece bolluk bereket para gözüyle düşünülmemeli sevgi huzur da bı rızıktır.. engelli bir bireyin bizlere vereceği eminim çok farklı rızıklar vardır…