Kızlar sağlık konusunda çok takıntılı biriyim. İlk gebeliğim ve çocuğunda benimde sağlıklı olmak için elimden gelen herşeyi yapıyorum. Araştırıyorum, sorguluyorum, doktorlarıma filan danışıyorum ama yinede malesef çok panik ve evhamlı biriyim. Geçen hafta ikili tarama yaptırdım. Bugun sonuçları aldık. Herşey gayet iyi güzel sonuçlarım temiz. Ben normalde fetal dna ve ayrıntılı ultrasonada girmek istiyorum. Sonuçta bana veya bebeğe bi zararı yok. Emin olmak amaçlı yaptırmak istiyordum.( Bu arada bazı boş yapan kişiler için söylüyorum evet çocuğumda bir ağır hastalık olursa kürtaj olurum.) hemde bir sorun varsa hamilelik esnasında müdahale filan edilir diye herşeyden emin olmak istedim. Doktorumda fetal dna ve ultrasonu tabikide öneriyoruz ama sonuçta bunları devlet karşılamıyor ve baya pahalılar malesef yurt dışında ücretsiz yapıyorlar ama burda yapmıyorlar. Ben sizi bu konuda zorlamak istemiyorum çünkü maddiyatla alakalı bir durum bu birazda dedi. bize bi kaç tane yer önerdi arayıp fiyat aldık. Ayrıntılı ultrason zaten çok aşırı pahalı değil beklediğim bir fiyattı. Onu vakti geldiğinde yaptırıcam. Ama fetal dna için 600 dolar istediler. Buda biraz fazla geldi. Yaptırmayı çok istiyorum yaptırmazsam içim içim yer. Yaptıranlar var mı? Nerelerde yaptırdınız. Sizinle güzelce ilgilenildi mi? Yardımcı olur musunuz?