nergiss123 Kelebek06 Erkek mii😅😅 Portakal da da kız😅 Portakal olsa onu da yerim de daha çıkmadı burda. Pek meyveyle alakası yok sanırım. Biz de esprisine bakıyoruz bakalım ne çıkarsa
Seyda-06 nergiss123 aslında hiç canım istememişti rüyamda o portakal tadıyla uyandım sanki yemiştim gerçekten ama böyle bi portakal yoğunluğu olamazdı
ebrudefnee nergiss123 inşallah bizimde erkek olur öncelik tabi sağlıklı olması ama 1 kızım var 1 de oğlum olsa yeter
nergiss123 Atiye2727 Hatırlamıyorum. Ama daha çok cildim vs yağlandı güzellesmişti. Ama o zamab bir çok vitamin kan ilacı vs kullaniyodum ondan olabilir.
Atiye2727 nergiss123 gerçekten benziyormus kesesi bakalım hayırlısı olsun inşallah yaa çok sabırsızlanıyorum 🥹
Atiye2727 nergiss123 aynn olabilir ya inşallah yazarım zaman nasıl geçecek bende🥲 çok kuru değil sadece ellerim de bişey yok sadece dudaklarım hamile kaldığımdan veri hiç iyileşmedi hep kuru çok ağrıyor birde çok dikkat ettiğim şey tüylerim aşırı hızlı uzuyo
nergiss123 Zeynepefem Mandalina hafif ekşi ya ekşi yiyenlerin de kızı oluyormuş ya o bakımdan😅 Yani çok da bir alakası yok aslında
Zeynepefem nergiss123 bence alakasi yok canim ben tatlı severim hep tatlı yerim bebegim kız. Hiç belli olmuyor yani
Kelebek06 @“nergiss123”#p38491606bencede vitamin eksikliği bana öyle geliyor misal ben hep erkek belirtileri vardı ama kız oldu vücut neye ihtiyacı varsa onu istiyor .