winnie_the_pooh Lansinoh çift elektrikli olan normalde 5 bin civarı ben 800₺ ye alacağım. Hijyen sorunu olur mu sizce?
Havin49_ winnie_the_pooh yani ben olsam almam canım illa lansinoh olmasına gerek yok muadillere bakabilirsin bana hijyenik gelmiyor
Annesii66 winnie_the_pooh hayır bence almamalısınız cilde birebir temas eden birşey çok sakıncalı boruları felan iyi temizlenmeyebilir üstüne siz sütünüzü sağacaksınız gerekirse manuel alın bence
Otuzarti3 winnie_the_pooh Ben almıştım güzelce kaynatıp temizledim 4 yıl önce oğlum da. Şimdi yine gerekse ikinci el bakacağım
ru_a6 İlk önce sirkeli suyla kaynatın sonra biberon temizleyici ile yıkayın kaynar suda bekletin tertemiz olur ucuza alcakmışsınız bulamazsınız bi daha
Maviice Arkadaşımın pompasını kullanacağım. O güzelce temizledi. Ben de sirkeli suyla kaynatacağım. Hiçbir şey olmaz ikinci el kullanırım temiz olduktan sonra bir tek bizim millette var bu takıntılar
suragungor winnie_the_pooh bende eltimden aldim hic kullanmamis ama o kutusunda duruyordu ikinci el bence alinir guzelce kaynatir temizlersiniz