ece00008 giresunda yeniyim gurbetteyim kadın doğum doktoru tavsiyesine ihtiyacım var . 8 haftalık hamileyim mide bulantısından kalkamıyorum düzgün yaşayamıyorum bile. Kaçıncı haftadan itibaren en azından biraz azalır ne dersiniz
edabolukbasi3- ece00008 devlete gidiyorsanız sadettin oğuzhan tutar, eczaneden prilam alsın eşin zaten doktorun vereceği ilaçta bu sabah 2 akşam 2 alırsın rahatlatır seni 4. aydan sonra geçiyor genelde
ece00008 Lexias evet prilam aldım ilk gittiğim dr yazmıştı ama sadece yatmadan önce içebiliyorum gün içinde çalıştığım için uyku verdiğinden içemiyorum malesef
ece00008 edabolukbasi3- Devlette duydum ben de o doktoru ancak eşleri içeri almıyorlar o yüzden özele girmek istiyorum Hasan beye gittim tavrı çok soğuk geldi özelden başka tavsiye istiyorum aslında
ece00008 Devlette duydum ben de o doktoru ancak eşleri içeri almıyorlar o yüzden özele girmek istiyorum Hasan beye gittim tavrı çok soğuk geldi özelden başka tavsiye istiyorum aslında
edabolukbasi3- ece00008 evet devlette almıyorlar kent hastanesinde uğur deniz türel var ilk doğumumu onda yaptım çok iyi bir doktor
mryyym ece00008 evet Hasan hoca çok sıcak kanlı değil ve pek konuşmaz ama detaylı yaklaşır cerrahi anlamda da güvenilir olduğu çok söylenir. Hem Hasan hoca ya hem devlete gidiyorum uzun sorularımı başka doktorlara soruyorum 😂 ayrıca midenin kötü olması çok normal sürekli kusup sıvı alımını düşürmüyorsa endişe etme prilam candır ♥️
ece00008 mryyym evet prilam başladım sanki biraz daha iyiyim ♥️ ben de ne yapacağımı şaşırdım bana da hep Hasan hocanın iyi olduğu söylendi ama insan biraz da sıcaklık istiyor sanki 🙂 bir de kentte mıhcı dediler ama bilmiyorum ki