Deniiibayyy birumut_ pembemsilik varsa kuruma değil kız ben o kadar silikle öğrenmiştim ki yeminle yanımda arkadaşım vardı görmüyom ben birşey dedi ben görüyordum Jdkdjkd ertesi gün morarıyor kuruma değilse daha belirgin oluyor mor oluyor
Zarifokur birumut_ ah ah çıkmıyor işte yapmayoruk burda ne güzel koyu çıkıyor hemen hamile alıyorlar 😁
Deniiibayyy birumut_ kız he testin birini domatese sok de ki bak net pozitif gitmemiz lazım de domatese sokunca kopkoyu ikinci çizgi oluyormuş jdkdjdkjd
Deniiibayyy birumut_ ben olsam bende yaparımm hdkdj bunlar saf temiz duygudan anlamıyor ille bi fenalık yapıcan
birumut_ Deniiibayyy benimki benden fena ya yılan gibi sinsi milletin kocası saf bişey olur benimki sinsi dkmdmd
Deniiibayyy Zarifokur gebelik yok diyelim de üzülmeyelim diye ben hamile değilim muhtemelen diyom yoksa hala var olduğunu düşünüyorum hdkdjkd bana bakma sen😅
Zarifokur Kızlar aklına hilelik gelmesin gününüzü geçin sonra test yapın şurda ne kaldı adamlar hakkı🤣
birumut_ Deniiibayyy yıkılası kocam beni kan vermeye götürmediği için nasıl da ayıya benziyor bilemezsin