birumut_ Kızlar ben sabırsız bir insan olduğum için dün akşam test yaptım ilk 3 4 dakika bişey çıkmayınca salladım gitti bugün banyoyu silerken Allah işte gözüm takıldı baksanıza kuruma çizgisi mi suya da tuttum gitmedi ama regl olmama 4 gün var bir yanım kuruma diyor diğer yanımda var bişeyler diyor üzülsem mi sevinsem mi salaklığım keşke birkaç dakika daha bekleseydim emin olurdum @Deletedmom_878 @Deniiibayyy
cigddm birumut_ benimki bundan da silik di çok zar zor görünüyordu ve şuan galiba hamileyim bnde inanmıyorum ama hamileyim.
Busraaaakkk birumut_ Ben yaşamdım, yapar yapmaz çıktıysa doğru. Ama 5 dakika sonra çıktıysa şüpheli. Benim anında pozitif vermişti İnnovita
-Papatya33 Ya olmasa bu kadar belirgin olur muydu ki. Bu testleri hic anlamiyorum ben Bilemiyorum ki arkadaşlar görürse yazarlar şimdi.
-Papatya33 birumut_ yaw umutlanmicak gibi değil ki. Ben daha cok heyecanlandım yorum yapılmış mı diye bakıp duruyorum postunuza
birumut_ -Papatya33 flaşa bakıyorum net gözüküyor suya tutuyorum gitmiyor gonca geldi şu kuruma ve yalancı pozitiflerde
birumut_ Çıplak gözle bakınca daha pembemsi morumsu bişey bunu gördükten sonra yarın yapıp negatif görürsem keşke hiç bakmasaydım ya🥹🥹
birumut_ ovülasyon da böyle kızlar koyulaşmış 3 gün önce daha silikti sanki profilimde var bakar mısınız awox da da şimdi belli belirsiz çizgi var ne yapacağımı şaşırdım en iyisi adeti beklemek
Minamom_ birumut_ kuzum seni ümitlendirmek istemem ama benim 3 test pozitif çıktı lh testi de yapmıştım bundan daha açık renkte senin full koyu acaba sabah tekrar mı yapsan