seymaaa393_ anonim51 e bebek ve lcw bebek ürünleri özellikle internet sitesindeki her gğn çarkı çevirerek güzelde indirimler var lcw de kıyafetleride kaliteli
Havin49_ anonim51 instagram enucuzbebekmarket aşırı uygun ve birebir aynı geliyor oğluma geçen iki takım daha aldıö
Havin49_ anonim51 Bu takımı Ordan aldım diğer takımları ile hep video olduğu için paylaşamıyorum çok ta güzel
seymaaa393_ anonim51 ordan 2 yelek aldım %100 pamuk yazıyordu aynı gçründügü gibide geldi hem uygun hem pamuk
idfhatice LCW derim walla outlet magazasında bile 400 500 olanları 200 civarına alabiliyorsun gerçekten kupon çark sepete ekledikçe kazanma hoşgeldin indirimi derken hm vs gibi yerlerde ki ile aynı kaliteli de içeriği yüzde yuz pamuk alın mis gibi
hd_d 7213 evet canım kaliteli görümcem hep ordan aldı herseyini cok güzel geldi suan dayımın karısı yengem de hamile oda ordan aldı cok kaliteli geliyor canım
fgormez Bende minicity yazacaktım biri daha yazmış kızımın yazlık kışlık herşeyini 2 yıldır ordan alıyorum kendi uygulaması var onu indirdim oğluma da ordan alırım birçok şeyi