melo298 sym_yc Bısey solımmmı dünde acıldeydım şu ıcmıyorum ya kabuz oldum afadersınız yanı ağlamaktan canım cıkdı gece ıkı doktorum aradık Lagma verdı de hayata dondum ne zor ıns artık bıter degısık surec yasıyorum
sym_yc melo298 bugün 12 haftalık oldum sanki bi rahatlık geldi sizinde çok uzun sürmeden geçer gider inşaAllah
Mrsz melo298 geçmiş olsun canım.Ben 24 haftalık oldum .Şurda 5 hafta falan olmuştur kusmalar geçeli.Sen de hamileliği mideye vuranlardansın kusma geçiyor başka mide sıkıntıları başlıyor ben de zamanla kusman da azalır
vanilya_kokusu_ melo298 dayan 🥹 başka diyecek bişeyim yok aynı senin gibiydim bende günde 10 15 kez kusardim 21 haftalık olmak üzereyim ama sabah bazen kusuyorum gene
Seyma123_ melo298 böyle durumlarda yatış bile verilebiliyor hiperemezis deniliyor bu duruma devam ediyorsa doktorunuza tekrar gidin bence
melo298 Seyma123_ gıttım yattım ama smdı gene başladı gecmısdı üç gün rahattım dedımkı bıttı dün okdar kotu oldum kı geceye kadar kustum gecmıcrk snırım 14 haftalık olduk alllahım ne olur yadım ettt bizlere