cyj Minamom_ innovita çok yüksek betaları algılıyor. Benim erken gebelik testimde iki çizgi de kıpkırmızıyken innovita sizinki gibiydi😂
samaa_ Minamom_ ay demek kii hamile degilim ya chat cptye gore dpo.9 bugun ama biz hesapliyoruz dpo.10 negatif(
Minamom_ samaa_ senin innovita nasıldı atsan benimkini gördün bi tık çıkmış koyulaşma ama diğerlerine göre yine daha az
xyzxyz samaa_ kuzum erken konuşuyorsun. Herkesin tutunma süreci aynı olmuyor. Kimisi çatladan 6-7 gün sonra tutunuyor, kimisi 10-12 günde tutunuyor. Bu iş futbol maçı gibi. 90 dakika bitmediği sürece herzman umut var. 🥰
Minamom_ xyzxyz evet kuzum bende anlamadım ama şükür koyulaşıyor ayak parmağımı çatlatmışım röntgen dediler yok dedim kanda ısrarla vermedim 😆 atel takıp gönderdiler 3 gün sonra koyulaşma devam ederse gidicem inşallah 🥰🥰
xyzxyz Minamom_ rötgen çekilme kuzum. Radyasyon var. MR a bile normalde ilk 3 ay girmeyin diyorlar ama Mr da zararlı ışın yok rötgendeki gibi. Ben mecburiyetten girmek zorunda kalmıştım Mr’a. E vitamini kulanmaya başlamışmıydı eşin?
Minamom_ xyzxyz girmedim kuzum hiçbirine elle baktılar hamilelik pozitif diyince zaten atel taktılar evet eşim o konuştuğumuzda hemen başladı zaten içiyordu d2k3 damla e vitamin ve proxymen
samaa_ xyzxyz a yarin vere bilecek misin? Dun gordum demisler 13 gun daha bekle iyi oldu bu cok sukur yarin verirsin insallah guzel haberlerle gelirsin🥰
xyzxyz samaa_ daha önce verdiğim 11+3 de düşük fraksiyon çıktığı için testi yenilememi idtediler. Yarın 13+3 olacak. Bakalım bu defa iyi çıkar inşallah
amphitrittee Minamom_ teste göre pozitif ama kimyasaldan sonra betaz sıfırlanmış mıydı bunu takip ettiniz mi