Minamom_ xyzxyz zaten bak herşey tamam o bekleme süre geçmiyor sanki şimdi seninki ekstra oldu 🤦🏼♀️ neyse sağlıklı çıksın iyi olsunda kuzum benim geç çıkmış olsun aslında normal zamanda vermişsinde
Nevagibi Zarifokur iyiyim canım sen :) göğüs hassasiyetim var dpo10 bugün dün test yapmıştım efektli hali bu şekilde awox yarın tekrar yapıcam inşallah gerçekten hayali olmayan bir çizgi görürüm sende ne var ne yok
Zarifokur Nevagibi aaa görünüyor kız inşallah bebeğin seninledir . Bende hiç bir şey yok test yapmadım . Belirtim bile yok çünkü
Nevagibi Zarifokur inşallah ama pozitif hissetmiyorum pek, benimde belirtim neredeyse yok ya adet olacak gibi arada sancı giriyor göğüslerim inanılmaz hassas ama ben duphaston kullanıyorum onun etkiside olabilir yarın sabah tekrar test yapıcam sende yap :))
humay26 Nevagibi abla benimde ğöğüslerde aşırı ağrı vardı hamile olduğumu öğrendim inşallah sizde hamilesinizdir🙏🏾❤️
Zarifokur Nevagibi çok hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. Geçen ay yaptım silik çıktı hasta oldum
Nevagibi Zarifokur ama güvendiğin testlerle yaparsan hayal kırıklığı olmazki bende çok yaşadım hamileyim diyip kan vermeye gittim kaç kere hep hayal kırıklığı oldu ne zamandır awox ve innovita kullanıyorum yalancı pozitif görmedim hiç neyse o çıktı
Zarifokur Nevagibi oğlumda dört gün geçtim . Test yaptım çıktı . Sonra nerdeyse direk 7 haftaya yakında doktora gittim kan falan vermedim hasta olmadım teste bir kere çıktı tamam dedim hamileyim şimdi hep test yapınca insan korkuyor üzülüyor