Minamom_ busrax_ ben 92 liyim senden büyüğüm 🤭 özelden nasıl mesaj atılıyor sen biliyorsan yazar mısın bişe dicem kuzum
busrax_ Minamom_ acısına dayanırım mezoterapi yaptırmıştım ama sonradan kaşım falan düşer diye korkuyorum :Ddd ahahahh ya da göz kapağım ay allah korusun
xyzxyz Minamom_ sen cuma günü kan verirken progesteron için de kan ver. Çünkü 2 gün sonra kan tahlili tekrarı yapmak istediğinde haftasonu olcak(devlette vereceksen) yok özelde vereceksen progesteron tahlilini ikinci verdiğin güne bırak
Minamom_ xyzxyz özelde vericem kuzum ikisini aynı andada veririm pazar bi daha tekrarlarım bugün benden silik olan bi arkadaşın kan testi 49 cıktı benimde bi tık yukarı heralde
xyzxyz Minamom_ @shawty8876 da bu ay hamile olursa 3/2 yapmış olacağım direktiflerimle🤣 @samaa_ sen kaldın. Bu ay üçünüze de özelden yazıyordum
Nevagibi Minamom_ benden bahsediyorsun sanırım sjsjsjs kuzum sende çok acıkıyor musun ya midem kazınıyo benim hep
Minamom_ xyzxyz şaka yapıyorsun biz senin hamişleriniz desene 🤣 ama bak saati saatine uydum herkese duyurasım geliyor senin söylediklerini zaten
xyzxyz shawty8876 ahaha.. kuzum varsa dua kabul ediyoruz. Başka birşey kabul etmiyoruz🥰😍 bebişe bir dua 1 milyon tl den daha büyük birşey benim için.🥰
Minamom_ @xyzxyz bende koyulaşma takip edecem diye bin tane test yaptım 🤣🤣 ayak parmağı kırmasam 50 kere giderdimde bu ikinci kez olduğu için kalkma diyo herkes🤣 Çatlıcam meraktan
Minamom_ shawty8876 aynen aynen inanılmaz saolsun bıkmadan usanmadan yardımcı oldu rabbim bebeğini bağışlasın ona sana isteyen bekleyen herkese 🥹
Minamom_ Nevagibi aksine kuzum benim iştah gitti normalde sabahları midem bulanırdı geç yerdim zaten şimdide herşeyden nefret ediyorum🤣
xyzxyz samaa_ @shawty8876 da freely ile yapmış. Çok silik çıkmış. Bugün beklenen adet günüydü. Bakalım inşallah bugün onun için yarın senin için dua deryası başlatıyoruz😅🙃 tabi kan yapmadan hamile diyemeyiz
samaa_ xyzxyz baktim simdi 12.gun negatifmis🥺bende 31i catladi sanirim. Ben catlamayi degerlendiremedim malesef 30ekimde en son iliski yaptim aksam o kadar. Dpo 10 sanirim bugun
xyzxyz samaa_ sıkıntı yapma. Evet saat olarak istediğimiz saat de olmadı ama yine de gebe kalabileceğin kadar ilişki yaptın. Millet çatlamadan 4 gün önce bir ilişki ile hamile kalan var.