Minamom_ Merhaba kızlar bir kayıp geçen ay kimyasal bu ay yine pozitif korkudan sevinemiyorum kayıp yaşamamak için tüp bebek için regli olunca işlemlere baslıcaktım 🥹kan vermeye bile gitmek istemiyorum regli günüme kadar dün akşam ve bu sabah yaptım sabah yaptım 🥹 bat 14 Reglime 6 gün var @xyzxyz sen beni gazlamasaydın böyle takip etmeseydin hiç umudum yoktu çok teşekkür ederim herşey için 🥹♥️
Bykessra Minamom_ Genelde kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik geçiriyorlar şeninde öyle olur inşallah 🙏
samaa_ Minamom_ bana da o anne adayimiz yardim etti🥹 bende de innovita gebelik testi aynii gorunmez silik cikti. Bakalimm bekliyorum daha bat 14 kasim
Nevagibi Minamom_ tebrik ederim hiç korkma stres yapma ki güzel ilerlesin :) çatlamanın 9. Günü mü yoksa 10 mı hangi gün çatlamıştı yumurtan
xyzxyz Minamom_ çok sevindim kuzum🥰 rabbim inşallah bu defa herşeyin yolunda gitmesini nasip eder🤲 duphastonu bırakma varsa kuzum. İyice tutunsun bebek. Tabi kan yaptırman gerek ilk önce. Ya da doktorunla görüş kan verdikten sonra sende fitil varsa onu da kullanabilirsin. Önceliğin bebeğin iyice tutunup gömülmesini sağlamak olsun. Biliyorsun kimyasallarda yüzeysel tutunuyor ve tamamen gömülemeden gelişimi durduruyor. Bu defa erken davran
samaa_ Minamom_ ayyyyyyy varrrr bencee 🥹hepsinde boyle cikmasi garantiliyor kaann verr🥹🥹 benim de innovita testim dun oyle cikti ama daha dpo 8.deydim. Sen dpo kacsin?
Minamom_ samaa_ ilk günü saymazsak 9 kuzum ama şimdi kana gitmek istemiyorum çok sık oluyor regli günü vericem koyulaşsın testlerle takip edicem 🥹 sende yarın yap bence kuzum
samaa_ Minamom_ bugun 9.gunumdeyim bakalkm 1-2 gune yapicam test ama innovita sanirim adete 1-2 gun kala pozitif veriyo sende yapmissin digerlerine gore mesela innovita cok soluk hassasligi az mi ki acaba?
Minamom_ Nevagibi çok saol kuzum ilk gün sayılıyor mu 30 unda çatladı canım ben dün akşam ilk pozitif gördüm🫣 nasıl olsa yok diye sabahtan test yaptığımda botoksa gitmiştim şimdi aklımı kaybedicem
Nevagibi Minamom_ yaa ay keske bu dönemde gitmeseydin biliyosun gebelik ihtimalin var :/ ama içini ferah tut yinede inşallah bir zararı olmaz gebeliğini bilmeden bir çok işlem yapan arkadaşlarım vardı lazer falan, bir sorun olmadı sağlıklı doğdular :))
Minamom_ Nevagibi yani diğerinde çok erken öğrenmiştim bunda o tarihlerde çıkmayınca bide nasıl olsa tüp bebeğe gidicez diye hiç odaklanmadım bu ay salmıştım 🤦🏼♀️ herkes diyo ya bırakınca oluyor o oldu resmen inşallah bişe olmaz
Minamom_ Nevagibi nisanda hamileydim 3 aylık kalbî durdu sonra tekrar ilk denemeye karar verdiğim ay olmadı geçen ay kimyasal bu ayda tekrar pozitif çıktı ama eşimin sperm testi çok iyi çıkmadı bende de romatizma çıkmıştı tedavi oluyordum
Minamom_ xyzxyz canım benim çok teşekkür ederim duphaston içiyorum devam zaten ama kanı regli günü vereyim diyorum yada koyulaşsın iyice ben o beklerken tansiyonum falan çok yükseliyor çok stres yapıyorum en azından bikaç gün sonra ama ilacı içicem koyuluğuda testler var takip edicem fitilide koysammı acaba hep hap hem o beraber