Seher_87
Bu tedavi süreçleri malesef oldukça stresli oluyor ama elinizden geldiği kadar stres yapmamaya çalışın, bu soruna odaklanmak yerine yürüyüş ve benzeri gibi aktivitelerle kafanızı dağıtmaya stresten uzak durmaya çalışın. Çünkü bu sürecin üzüntü, stres en büyük düşmanı. Sağlık ocağında yada doktora giderek sık sık kan değerlerinize baktırın belki biraz akışına bırakarak kendiliğinden düzelirler.
Ben 2 yıllık bir tedavi süreci geçirdim TSH - FSH -AMH bir türlü dengelenmiyordu doktora her gittiğimde başka değerimde sorun çıkıyordu ilk tüp bebek tedavim kimyasalla sonuçlandı 9 ay sonra ikinciyi yaptırabildim çünkü değerlerimde sürekli sorun çıkıyordu. En son rahim kalınlığı var ameliyat dedi, bir sonraki adetinde gel ameliyat için gün verelim dedi doktor. Birde hap verdi kullanmam için. O hapı içmekten başka hiçbirşey yapmadim o ay. Adet olunca ameliyat için gün almaya gittim kontrolde rahim kalınlığım geçmiş, 9 ay boyunca düzelmeyen sorunlu değerlerimin hepsi düzgündü doktor bile çok şaşırmıştı ve tedaviye başladım Allah’a şükür ikinci tüp bebek denememde de tuttu şimdi 23 haftalık hamileyim. Diyeceğim o ki inannmaktan, umut etmekten, bol bol dua etmekten asla vazgeçmeyin vakti gelince imkansız diye gördüğümüz şeyler bile bir anda değişiyor, güzelleşiyor. Rabbim sizede en kısa sürede güzel haberler almayı nasip eder inşallah 🤲