pelinda 21+2 den herkese merhaba karın ağrım, kasık agrım halsizim okadar cok ki hiç bişey yapadım gelmiyor hep uyumak istiyorum son 1 haftadır bu sekıldeyim acaba eksttra magnezyum mu kullanmalıyım benım gibi olan var mı
Lexias pelinda kullan bende şimdi bacak krampı ile uyandım ağladım resmen düzenli kullanamıyordum kullancam artık.. haftada 2-3 kere girmeye başladı çünkü
betulmommy pelinda bende 20+2 deyim henüz başlamadı kramplar, konudan bağımsız ama bende grip belası yüzünden uyuyamıyorum hamileyken hasta olmak ne zormuş😭
Cat98 pelinda doktora sor ben sordum vermişti kendisi içmeyi arada unutuyorum ama bende pek işe yaramadı sanki belki de düzenli kullanmadığım içindir tabi
Elovee Düzenli kullanin mutlaka yoksa daha da artar ağrilariniz. Avoya marka maden suyu var hergun birtanede onu iç bana cok dua edeceksin. Ondaki magnezyum orani cok cok yüksek günlük magnezyum eksikligini karşılar ❤️
Nisanmomy pelinda doktorunla görüşüp başlayabilirsin. Benim daha kramplar başlamadan doktorum yazmıştı
yasarceyda12 pelinda canım ben sağ bacak ara ara kitleniyodu resmen doktor magnezyum verdi şükür ağrım kalmadı 33deyim ara ara ufak ağrılar elbette oluyor ama kramp felan girmiyor duruma göre günde 2 adet alabilirsin demişti doktorum