Sevimgencer Hanımlar basınıza boyle bır durum geldı mı acaba rısklerı neler korkulcak bır durum varmı yasayan var mı bu durumu
Myhoney Sevimgencer benimki en basından beri rahme yakın bebekten daha önden.yukarı cıkar dedik ama cıkmadı.mecbur sezeryan olucaz ki zaten aezeryan istiyordum.su zamana kdr hiç bi sıkıntısını yasamadım.genelde oluyormus ama kanamamda olmadı bnm
canmny Sevimgencer benim öyleydi renkli ultrasonda söylemişti doktorum yukarı çıkmazsa normal doğum yaptirmiyorlar riske sokmak istemiyorum bebekten önce gelir diye. Onun dışında hafif kanama yapabilir dinlen ağır kaldırma demişti. Ama 26.27. Haftalara kadar çıkabilir yukarı rahim genisledikce yukarı atar kendini demişti. Öyle de oldu 37 haftalik olduk baya yukarda artik. Umarım seninde öyle olur ama %90 çıkıyor yukari
Sevimgencer canmny tesekkur ederım bıraz ıcımı rahatlattın doktor cunku sadece onları soyledı yanı kotu durumda olabılır olmayada bılır dedı bıraz korktum acıkcasıı insallah senın gıbı olur benımde
Ezgili canmny plesanta rahim ağzını kapatmışken rahim ağzı usunluğu ölçümü nasıl yapılıyor acaba bilginiz var mı
Myhoney Ezgili yapılamıyor,daha doğrusu 20. Haftamda dedi dr plesantam kapatmak üzere diye,ölçümlerimi yaptı.34. Haftada kapatmıstı artık ölçüm yapamadı ki bu haftadan snrada cok önemli değil dedi cnk bnm rahim yolu uzunlugum hep uzundu.
Ezgili Myhoney benim daha hiç ölçülmedi ve şuanda da plesanta kapatmış acaba nasıl bi süreç izlenecek 🤔teşekkür ederim
Myhoney Ezgili kaçıncı haftandasın.dr un ölçmüştür ve aksi bi durum olmadıgı şöin sölememiltir bnce sana
Venus1 Benimde plesenta aşağıda doktor dikkat ediceksin uzanacaksın hep ağır kaldirmayacaksin dedi.kahverengi leke sürekli ve iki üç damla kan geldi .uzanıyorum 3 gün gelmiyor leke sonra ayağı kalkıyorum yine aynı ayakta kalınca baskı olduğu için oluyormuş .yoğun kanama olmadığı durumda tek sıkıntı sezeryan doğum .inşallah yukarı çıkar sizinde benimde 🙏 benim bebiş yan duruyor anne karnında sanırım duruş pozisyondan kaynaklanıyor benimki
ddamserc ben 10+3teyim plesanta dogum kanalini tamamen kapatmis dün gördü doktorum yukari cikabilir veya en kötü sezeryan dogum yaparsin bebekle ilgili bi sorun teskil etmez dedi.