serapasil23 Dgkfj5 rahim ağzı yetmezliği olabilir. Çünkü o şekilde hissediliyor. Yarın ilk işiniz doktora gitmek olsun. Cook coook coook önemli
Ecisbicis Dgkfj5 bebeğin ayakları aşağıdadır öyle olunca hareketleri çok o şekilde hissediyorsun çıkacak gibi😅
Nisanmomy Dgkfj5 bende alt kısımda baskı arada kısa süreli baskı hissediyorum doktorum bebek büyüdüğü için kasların gerildiğini söyledi ama siz yine de doktorunuzla bir görüşün içiniz rahatlasın
Dgkfj5 Ecisbicis herhalda aşşağıda nasıl duruyorsa artık ilk hamileliğim korkuyorum bişi olcak siye tecrübesizim
eni67 Bence doktora görünmende fayda var benimde öyle idi rahim ağzı sınırda çıktı şimdi kontrol altına ilerliyoruz 10 günde bir kontrol ediliyor progestan fitil ve endol fitil kullanıyorum
Papatya05_ Dgkfj5 benimde öyleydi 22 haftada detaylı da sordum doktora Bebeğin başı yukarı da ayakları aşağıda o yüzden dedi hatta ağrıyan noktayı ben gösterdim baktı oraya oturmuş popoyu koymuş dedi rahim ağzı normaldi benim genelde sanırım ayaklar aşağıda olunca oluyor
Papatya05_ Seymatrkay sıkıntılı bi durum da olabilir arkadaşın dediği gibi ben 22. Haftada gittiğimde söyledim ağrıyan yeri gösterdim oraya poposunu koymuş dedi ayaklar aşağıda orada hareket etttiği için hissiyat orada dedi rahiö ağzım normaldi ama yine de kontrol ol doktorun anlar illa perinatalojiue gerek yok önce kendi doktoruna göster o zaten gitmen gerekirse yönlendirir Dgkfj5
Seymatrkay Dgkfj5 Bu his normal değil. Doğum olabilir demek. Sizin çok acil perinatolojiye gitmeniz gerek. Bebek rahim ağzına dayanmış olabilir. Rahim ağzı yetmezliği olabilir.
Dgkfj5 Seymatrkay 2 hafta önce gittim doktora rahim ağzın normal ve kapalı dedi sürekli olmuyor ben hareketsiz kalınca
minikcivciv89 Papatya05_ ara ara oluyorsa rahim büyümesine bağlı olabilir kanama, su gelmesi gibi bir durum yoksa sorun yok19+4 bendede oluyor ara ara sık sık oluyorsa doktora görünün
Papatya05_ minikcivciv89 yok canım benim bebeğim hareket ettiğinde çıkacakmış gibi oluyor perinatolojiye detaylı anlattım bi sorun yok dedi 🌸🌸🌸 2. Gebeliğim her gebelik farklıdır diyorlar çok doğru oğlum hep başı aşağıda ayaklar mideme doğru yukarıdaydı ondan olmuyordu 🌸 bunda ayaklar aşağıda ondan oluyor dedi doktor 🌸🌸 24+5 inşallah hepimiz sağlıkla ilerleriz sağlıkla kucağımıza alırız
Papatya05_ minikcivciv89 20. Haftalar da sık sık oldu ne yalan söyliyim doktora göre sorun yoktu 30. Haftaya geldim geçtim 😂😂😂🌸
ebrarkus Dgkfj5 büyük ihtimalle bebeğin ters. Çünkü bende senin gibiydim 34. Haftadayım hâlâ da öyleyim. Doktorum bebeğin ters olduğunu söyledi
zeyka 21 haftalığız maşallah hareketli bı bebek olacak bizim oğlan 😅 dediğiniz gibi alt tarafa vuruyor vurdukça çıkacak gibi hissediyorum geçen hafta detaylıya girdim herşey yolunda çok şükür.