ilaydarabiaoz seldaozd canım artimed vey days doctor mu bu test pek güvenme derim awox al silik çizgi görüyorum ama bu markalar beni yaniltti
ikiemanetinannesi Başka yerde çekip atabilir misiniz. Çarşaf çizgisiyle aynı yere denk gelmiş göz yanılması mı oldu diye ekran ışığını açıp baktım. Anlayamadım tam
Kubar seldaozd yok canım bu silik çizgi değil🥲şimdi mi yaptın belirtin varsa sabah tekrar dene öyle at
rainbowdash ilaydarabiaoz kız valla göremedim ya ahahaha bende mi körlük var bilemedim bence sabah ilk idrarla tekrar yapsın
ikiemanetinannesi İlkinde var gibi geldi ama ikincisinde göremedim bişe. Ya ışıkla alakalı ya çekimle. Yada yık gerçekten. Adetiniz kaç gün gecikti
ilaydarabiaoz rainbowdash bencede bu testlere güvenim sıfır artık 😂 ikidir test yapıyorum silik çizgi gozle görülür ama regl kanamam var peceteye gelen
ikiemanetinannesi seldaozd bence adet gününü bekleyin kaç gün var. Çünkü önce kanda sonra idrarda belli oluyor. Benim 4 gün gecikti test yaptım silik çıktı kan verdim .inşallah hamilesinizdir🌸 güzel haberler alırsınız
ikiemanetinannesi seldaozd ilkinde var gibi gerçekten sabah ilk idrarla tekrar yapın test varsa. Yada biraz dayanın pazartesi kan verin. Ay yada özel hastane de verin acil bakar mı bilmiyorum çünkü 🤭 böyle olunca çok heyecanlanıyorum vallahi
rainbowdash ilaydarabiaoz gerçekten bu testler psikolojimizle oynuyor ya hangisine güvenecegimizi şaşırdık
ilaydarabiaoz rainbowdash gı wallah chatgpt benden bıktı 😂 ikimizde çizgi görüyoruz ama kaniyorum 😂🤦🏻♀️