Elfidanur beyzzsenturkkk bende suan 24 haftalığım 80 ıle hamıle kaldım suan 92 🥹bıraz tereddüt ettım valla kızım olacak benımde dedım denk gelmısım sorayım 170 de boyum benım dedıgın gıbı sadece karın da ve bacakta bendede
Elfidanur Merviny bu dediğinize şunu ekleyeyim normalde yazmayacaktım ama bır tanıdığımız bebeği aç kaldığı ıcın sancılandı ve doğuma aldılar bılememıs aç kaldığını tabıkkı ama yıyın yanı kılo verılır onemlı olan sağlık
Merviny Elfidanur tabii ki ac kalmasin kimse hamileyken tabii ki kilo düşünülmemeli. Ama iki canli diye 1 ekmegi de yemesin insanlar
ayyserella UmutluYasam UmutluYasam 55 le hamile kaldım, şuan çok yeniyim 7+3 üm ama 58 olmuşum bile :))))
inciminci UmutluYasam 16 haftalık 59 kilo ile hamile kaldım 63 kiloyum Plesenta previa denildi sürekli yatıyorum bu yüzden moralim çok bozuk sürekli strest içindeyim ve yiyorum
Mavipatik Tufu2 betulmommy Ay kızlar tek olmadıgıma sevindim mi desem ne desem bilemedim hahshhs İnş gider bir şekilde bu kilolarımız
susaMom_ UmutluYasam 57 kiloyla hamile kaldım 34 haftayım şuan kilom 67 2. Gebeliğim geçen yılda doğumum oldu kilolarımı veremeden hamile kaldım 😒
sule135 haftadayız ve 11.5 kilo aldım. 53.8 le hamile kaldım bugün 65.3 çıktı kilom. modum yerlerde 🥲
fatma5506 47 buçuk ile hamile kaldım şuan daha yolun başındayız 4 haftayız bakalım kaç + kaç kilo ile doğuma gircez 2. Hamileliğini🥰