1oglanannesi UmutluYasam 60 dim simdi 15+3 zayifladim yiyemiyodum diye isdahim yeni yeni acildi 56 ya dusmustum 😄
cevirmenanneee UmutluYasam ilk gebeliğimde 48 kilo ile hamile kalmıştım 22 kilo aldım. Şuan 8 haftalık hamileyim 49 kiloyla hamile kaldım bu bebeğime de bakalım ne kadar kilo alıcam 🤣
akkoyun21 beyzzsenturkkk bende 13+6 60 ile gebe kaldım ama şuan kaçım bilgim yok 😊 üç aşağı beş yukarı her şeyimiz aynı gibi
Zumruduanka160 winnie_the_pooh öncelikle mide bulantısından abur cubur atıştırma yapamadım 3-4 ay. Sonra depresyon kaygı nedeniyle yiyemedim sonuç bu . Yani özenilecek bişey yok
fundacylnn beyzzsenturkkk ilk hamileliğimde bende 24 kilo almıştım o zamanlar bilinçsizdik bence hamileliği öğrenir öğrenmez ne bulduysak yedik ondan o kadar kilo aldık bende şimdi yeni hamileyim 5+5teyim ilk çocuğum 3,5 yaşında inşallah bu sefer o kadar kilo almıycam 🙏😂
sedefcglyn UmutluYasam 75 kiloyla hamile kaldım 18+2 haftalığız ama sıfır iştah hiç mide bulantısı kusma falan yaşamadım ama hiç iştahım yok