kartanesi___ Pitircigin_annesi ay ben de 65 kilo ile hamile kalmıştım 71 kiloyum şu an😂24+3 haftalığız. Ben de mi doğuma kadar 80’leri görürüm acabaaa😂
Nrslbkc UmutluYasam 65 ile hamile kaldım şuan 36+3 75 kiloyum toplam 10 kilo almışım. Benim için bi mucize diğer gebeliğimde 24 kiloyla doğuma girmiştim🤦🏻♀️
ezoocum UmutluYasam 96 ile transfer oldum 100 kiloyla doğuma girdim doğumdan 2 hafta sonra 88 kiloya düştüm
dalyaluna35 Şu an 52, hedefim 49la falan kalmaktı bir önceki gebeligimde 50 ile hamile kalmıştım kurtajdan sonra ilk denememiz tutarsa 52 kg olmus olacak
gokcenu UmutluYasam bi tek ben mi cok kilo aldim hanimlar 😂😂 oglum su an 3 yasinda dogurdum buyuttum ama ben hamile kalirken 78 kiloydum 110 kiloya ciktim ve 8 aylik dogum yaptim bebemde 5 kilo dogdu daha dayanamadim tasiyamadim 😂😂
Pitircigin_annesi kartanesi___ ben çok aldım ya. 28 de 80 dim hala aynı yani . Tatlı yemeyince alınmıyor 😂🌸
Kelebek06 beyzzsenturkkk 79 ile hamile kaldım şuan 94 kiloyum 37 . haftamdayim 😭😭😭😭 neyse başka çocuk dusunmedigim için verecem inş