moonmom1 Anneyim6 nasıl ilerlediniz acaba? Ben de 80 ile hamile kaldım şu an 19+3′üm bugün tartıldım 82 olmuşum acaba hızlı mı gidiyorum diye düşündüm
akkoyun21 beyzzsenturkkk bende 13+6 60 ile gebe kaldım ama şuan kaçım bilgim yok 😊 üç aşağı beş yukarı her şeyimiz aynı gibi
beyzzsenturkkk rojin_kaya evet kızımda 30 kg almıştım çok çok rahat bir hamilelikti ama bu hamilelikte kilo veriyorum çok fazla kusuyorum beslenemiyorum kızımda 3 yasında haraketli kosturmaktan ve halsizlikten sanırım kilo alamıyorum ama göbeğimi bi görsen üüff 6-7 aylık gibi😂😂😂
Kelebek06 beyzzsenturkkk 79 ile hamile kaldım şuan 94 kiloyum 37 . haftamdayim 😭😭😭😭 neyse başka çocuk dusunmedigim için verecem inş
fundacylnn beyzzsenturkkk ilk hamileliğimde bende 24 kilo almıştım o zamanlar bilinçsizdik bence hamileliği öğrenir öğrenmez ne bulduysak yedik ondan o kadar kilo aldık bende şimdi yeni hamileyim 5+5teyim ilk çocuğum 3,5 yaşında inşallah bu sefer o kadar kilo almıycam 🙏😂
Elfidanur beyzzsenturkkk canım yanlış anlamazsan eğer normal doğum açısından sorun olur mu bende hızlı alıyorum suan 🤦🏻♀️🥹
derya4554 58 le hamile kaldım şuan 20+3 te 64 le devam çok mu az mı bilemedim hiç kilo vermedim kusmadım iştahım da kesilmedi ayrıca üstüne ekledim hep
Mavipatik UmutluYasam off resmen yorumların çoğu benim yarı kilom 🥲 sigarayı bıraktıktan sonra 15 kg aldım ve tam 104 kg ile hamile kaldım….
Tufu2 Mavipatik tek değilsin üzülme 108 ile kaldım 100 e indim 35. Haftalara kadar öle gitti 38 deyim güncel 104
Cat98 UmutluYasam 88 kg ile hamile kaldım maalesef ve en son tartıldığımda 100 kiloydum daha doğuma 50 gün var 😑
aozturk babygirl02 merhaba bende 73 kilo ile hamile kaldım daha 13. Haftam 79 oldum siz beslenme desteği mi alıyorsunuz