Silaaaamom2025 Zezo inşallah ya yarın bişey aşısı var da sağlık ocağı çağırdı nasıl yaptırcam hiç bilmiyorum asla kıyamıyorum ve dayanamıyorum böyle şeylere🥹
Zezo Silaaaamom2025 kesinlikle ben de öyle çok uykum var diye ağladığım zamanları biliyorum 😅 Şimdi uykusuzluk umrumda değil nerdeyse ama her fırsatta ben de uyumaya çalışıyorum bebekle anca öyle oluyor. Yok canım daha neler açılsa mutlaka anlaşılır diye düşünüyorum ki öyle kolay değildir açılması
Silaaaamom2025 Zezo ben işte hiç uyuyamıyorum gündüz ya alışmam lazım ama yoksa hiç dinlememem🥴 ilk günlerde çok ağrılarım vardı ya ondan korkuyorum bende
Zezo Bumah bende de aynısı oldu ama yoğun bir kanamaydı karnıma bastırdıkça doktor kan geliyordu. Ben de çok ağladım panik oldum valla
Zezo Silaaaamom2025 bize hastanede doğumdan sonra yapmışlardı. Topuk kanı da aldılar ama ben o esnada yoktum daha sonra aile hekimine gittik ikinci kez topuk kanı için ben de dayanamadım ağlamasına oturdum ağladım delilik ya 🥹
Zezo Silaaaamom2025 evet alışırsan senin için de iyi olur valla insanlar kalkıp bebek uyurken iş güç yapıyor ben yapamıyorum henüz o anı fırsat bulup uyuyorum Ağrılarım benim de çok oldu ama geçti çok şükür senin de azaldıysa yada geçtiyse bir şey yoktur inşallah
Silaaaamom2025 Zezo ben şuan gazı olunca bile çok çaresiz hissediyorum çok üzülüyorum çok zorlanıyor bende geçen gaz sancısı çektim acillik oldum resmen onu çok iyi anladım çok zor ya 😥
Silaaaamom2025 Zezo ben işte o grubum iş güçe düşüyorum sonra çok uykusuz kalıyorum stres oluyorum huzursuz oluyorum uykusuz olduğum için ama bugünden itibaren bende uyucam inşallah 😥ağrı yok aşırı kaşıntı var ya
Zezo Silaaaamom2025 sorma yaa bizim de gaz sancılarımız arttı bide içli içli ağlıyor ya kıyamıyorum hiç🥹 Bu arada senin bebişinin adı neydi canım 🥰
Zezo Silaaaamom2025 Uykusuzluk çok zor. Dün gece uykulu halde kendimden geçmişim çocuk da yanımda o kadar korktum ki bir şey olacak diye uyanınca ağladım nasıl kendimden geçtim böyle diye 🥹 Ama her şeye rağmen çok güzel bir duygu çokkk❤️
Silaaaamom2025 Zezo bende uykusuzluktan yorgunluktan artık dün oturup ağladım gerçekten çok zor ama çok güzel bu günlerde geçecek büyüyecekler tadını çıkarmaya bakalım en iyisi 😥 ayy ben o korkumdan yanıma almıyorum hiçbir zaman belli olmaz 😥
Silaaaamom2025 Zezo valla ağrı yok ama çok kaşıntı var iki günde bi duş alıyorum duş aldığım gün iyide ertesi gün çok kaşıntı oluyor salı günü randevu aldım bakalım 😥
Zezo Silaaaamom2025 maşallah çok güzel biz de ayliz koymayı düşünmüştük bir ara sonradan Arya Duru koyduk💖🐣
Zezo Silaaaamom2025 Evet bu günler çok özlenecek eminin ki şimdiden duygulanıyorum 🥲❤️ Ben de almıyorum normalde emzirirken oldu hangi ara aldım emzirmeye başladım hiç hatırlamıyorum bile çok kötüydü🥹
Zezo Silaaaamom2025 Havasız kalmaktan ve pedlerden yüksek ihtimalle inşallah öyledir yani mantar enfeksiyonu gibi bir şey olsa dayanılmaz bir kaşıntı olur ben çok ağır yaşadığım için biliyorum 🥴
Silaaaamom2025 Zezo evet ya ben biran önce emeklediği gazının olmadığı bize gülücükler atacağı zaman a geçmek istiyorum 🥰🥰🥰 çok dikaktli olmalıyız 😥