Elzem123 Busra2605 birkaç dakika sonra 29+3 olacağız nasipse :) güzel geçiyor çok şükür ama biraz ağırlaştım ve sanki arada karın sertleşmelerim kasık sırt ağrılarım oluyor bazen adet sancısı gibi ağrı giriyor dinlenince geçiyor ve bebeğimin tekmeleri sol tarafımı acıtmaya başladı.
1kovakizi Busra2605 29+6dan selamlarrr kaburga batması ve sırt ağrılarım dışında bi şikayetim yok.bebişin hareketlerini çoook fazla hissediyorum huylandırıyor bazen😂baş aşağı pozisyonda kendisi umarım vajinal yolla gelirrr
Busra2605 1kovakizi genel olarak hepimiz benzer seyler yasıyoruz demekki, Allah gönlümüze göre versin doğum şekillerinide, sağ salim kavusalım bebişlerimize 😍
ay1235 Busra2605 28+6 oldum arada bir karın ağrısı ve karında sertleşme oluyo onun dışında herşey çok güzel
Smge92 29+2 de benim. Nefesim daraliyor agirlastim birde. Arada bir mide yanmasi zorluyor onun disinda iyiyiz cok sükür. Az kaldi hanimlar hepimizin dogumuna 🥰 heyecanla karisik duygular yasiyorum bende.
Busra2605 Smge92 nefes darlığı bendede çok oluyor sanırım doğuma kadarda olucak konuşurken bile nefes nefeseyim 😆 gercekten az kaldı
nurellmas7 Busra2605 28+3 den merhaba kaburga batması ve mide yanması dışında bi şikayetim yok çok şükür canım, hepimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşalım inşallah🫶🏻