karayelll Denizmrt ilişki sonrası hemen kalkma yarım saat yat sonrasında kalkıp duş alabilirsin kalktığında akan fazlası zaten
Elzem123 Denizmrt vallahi canım 3. gebeliğim. İlk düşükle beraber 4 kez hamile kaldım ilk üçünde yarım saat beklemişliğim var ancak bu son gebeliğimde sadece 1 kez eşim korunmadı onda da o an çocuk düşüncesi yoktu ve ben beklemedim 5 dakika bile geçmeden gittim duş aldım o tek korunmasız ilişkiyle gebe kaldım. Anladımki nasibi olan her türlü geliyor.
gizarden Denizmrt ben bırak duşu hemen ilişkiden sonra tuvalete gidip idrara çıkıyorum direkt çıkıyor yarısı. O şekilde hamile kaldım bu ikimci hamileliğim. Zaten doktorlarda öyle öneriyor enfeksiyon açısından idrara çıkmayı tavsiye ediyor. Bence yatmakla alakası yok ha mile kalmanın
Denizmrt adatuna kalkar kalmaz akıyo ya bide duş girme derler hep acaba kaldm abdestsiz yatmak istemiyorum
Denizmrt adatuna geçen ay ovilasyon ile takip ettim her gün pik ve çatlamayı değerlendirdik ama çatlama günü ö ilişki de afedersin eşim daha kalkmadan geri aktı acana dedim geri aktıgı için mi gerçi nasip değilmiş diyorumda bi yandan ı yüzden kalkmak istemedim bu sefer
Denizmrt karayelll evet bnde öyle yapaym 1 saat yatcam sonra kalkıp duş gircem inşllah nasipse olur inşllah gebelik 🤲
adatuna Denizmrt hayır canım hücreler yani spermler zaten bir damlasının bile gitmesi içinde milyarlarca spermi kanala götürüyor. 3 gebelik yaşadım her birinde hemen kalktım duşa girdim hiç de beklenedim
1aleynax Yarım saat falan yat belinin altına yastık koy kalkar kalkmaz akar zaten giden gitmiştir merak etme yine de yat diyolar ama
1aleynax Denizmrt inşallah canım adet sonrası günleri takip et sen yumurtlama dönemini bide sık yapın ilişkiyi ben o şekilde hamile kaldım valla düzenli olması şart nasip olur inşallah
ylnydgd Denizmrt etkisi var mıdır bilemem ama ben hemen kalkmadım. Hafta sonuna denk geliyorsa o şekilde uyudum
An-gel Aşılama ile gebe kaldım. Aşılama oldu direkt yataga yarım saat uzan dedi doktorlar. Bence de kalkmayın