mirababy03 Deletedmom_297 evet yani ben doğru bulmuyorum ya onlar yüzünden başına bir şey gelse bu vebali nasıl alıyorlar anlamıyorum 😒
Mombloggg İlk gebeligimde yaptirmamistim bir tanidigim tam 38. Haftada bebegini kaybetti seker vurmus sonraki hamileligi hep sıkı takiple gecti bence gerekli bisey ya bilemiyoruz sonuçta ilk gebeligimde neden yaptirmadim hala bilmiyorum ama bunda yaptiracagim
gecegunesim yasemincel65 doktorum normal kan testiyle, rutinlerde sorun cıkmadıgı ıcın gerek duymadı yaptırmadım ben
yasemincel65 gecegunesim bir de yaptırdıktan sonra epey bir baş dönmesi mide bulantısı oluyormuş o olaylardan çekiniyorum biraz ben
1aleynax yasemincel65 açık havada biraz otur yaptırınca bende bulantı oldu biraz onun dışında sorun yoktu normal oda aç karna glükoz içiyorsun ama geceden 8 10 saat bişey yeme sonucu etkilermiş
1aleynax yasemincel65 benim doktor nerdeyse azarlıyordu valla 27, haftadayım 8 kilo aldım diye kızdı kesinlikle yaptır ama testi riske atma şeker bebek için önemli canım