1Gunes sedefnur17 üniverstede orkun hoca var çok iyi bi de mine hanım var çevremde memnun olan çoktu ben orkun Hocaya gidiyordum takipliydim ilgili bilgili bi doktor memnun kalırsınız.
sedefnur17 1Gunes bende Orkun ve mine hocayı çok duydum platformda inşallah beni 32. Haftada kabul ederler suanda şehir hastanesi ve üni hastanesi arasında kaldım resmen
sedefnur17 gmzkr evet bende öyle duymuştum belli bir ücret oluyormuş ama doğum alanımız temiz ve güzelse o cüzzi miktar verilir tabi özelden daha iyi
1Gunes sedefnur17 ben kendim orkuna gittim riskli gebellikti fakat siz bi gidin orkun yada mine hocaya 32.haftaftadasınız kabul ederler inşallah
budalaaurammisi sedefnur17 ünv hastanesini bilmiyorum ama şehir hastanesinde ezgi tolu cenk var çok güler yüzlü ilgili bir doktor 30. Haftadan sonra ona bailadım çok memnunum bugün sezaryen tarihimi verdi
sedefnur17 budalaaurammisi aaa çok iyi demekki alıyorlar kaç hafta olursak olalım inşallah dolgununuz güzel geçer sizinde sağlıklı sıhhatli alırsınız bebeğinizi kucagınıza 😇