Emlly Selam kızlar kaç zamandır artık bu postu açmayı bekliyordum vakit bulamadım yazmaya şimdi yazıyorum çok şükür ikili sayılara düştük 99 gün oldu zaman hemen hemen geçiyor sanki 💞siz de durumlar nasıl heyecan ve korku bir arada 🥰
Dinolisoo Emlly maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh🫶🏻 benim 152 günüm var daha çift sayılar çok uzak hiç gelmeyecek gibi😂😂
Emlly hd_d amin kuzum inşallah🌸🙈 hepimizin ki sağlıkla gelsin 💞 iki kızımızdan sonra oğlumuz geliyor 🩵🥰
Emlly Dinolisoo ayyy evettt😅o günlerden bende geçtim hiç bitmiyor gibi geliyor insana azz kaldı dayan 💞🥰🌸
Emlly anonim51 ayy günlerimiz aynı kızz💞 sağlıkla gelsinler inaşallah nasıl hergün hissediyor musun durumlar nasıl hazırlıklar falan biz daha bu ay yatağı kuracaz
anonim51 Emlly hareketleri hissediyorum hergun düzenli bir şekilde emzik ve biberondan başka hiç bir şey almadık Aralık ayında başlayacaz inşallah
peroksizom Emlly maşallah size Bana da zaman geçmiyormuş gibi geliyor şu aralar 148 gün kaldı 100 den aşağı inemedim
Emlly peroksizom o günlerde öyle gibi geliyor insana canım ama merak etme sonra zaman hemen geçiyor sağlıkla gelsin 🌸🩵💞