Mehlika_ Arkadaşlar 10-14 bin bandında bebek arabası önerileriniz var mı ? Pusetli ve çift yönlü olması tercihimdir.
Ceren189 Mehlika_ daha kullanmadım ama ben kanz marka Marcus model tercih ettim hem hafif hem kabin boy hemde çift yönlü bir araba istersen araştırabilirsiniz
Mom_1217 Mehlika_ Puset uyguna bulursanız, kraft york plus civilde 9bindi puset aparatı var ve istediğin model marka puset takılabilir kutlaması taşıması kolay kabin boy araba
karadursun Mehlika_ yaşadığınız yerde babymall varsa oraya bakın ben kabin boy bebek arabası aldım e bebekte indirimli 16 bin babymall da 10 bine aldım. Mağazada güzel indiirimler var
Mehlika_ E bebekten baktığım kadarıyla joie marka pactpro vardı Prego canyon Prego range Prego arteon Kanz D-go Bu modellerden kullanıp memnunum ya da memnun değilim şeklinde fikir verecek olan var mı
Havin49_ Mehlika_ kana pahalı bildiğim kadar dediğiniz aralıkta değil ben ikizlerime joie aldım 15 bine 11 bine düşmüş😆
Burdabirivar1 Mehlika_ ben de prego canyon düşünüyorum ama biraz inse cok sevinirim yoksa almicam sanirim
Mehlika_ Havin49_ kanz d-go modelinde indirim vardı 12 bine geliuprdu ama bana biraz kaba geldi alt kısmı çok geniş
Havin49_ Mehlika_ evet güzel duruyor daha kılmamak nasip olmadı iki bebek arabası olmasına rağmen hafif bizim ki kabin boy pusetsiz hani
fttmgll Burdabirivar1 ay ben az önce sipariş oluşturdum hepsib dan bebek10 koduyla indirime girdi biraz bakmak isterseniz