Tayyibe42 sib1234 bugun tam 39+3 nișan parca parça geliyor kanli sekilde keske sancida gelse bekliyom bakalim siz kaç tam ?
withkubr Kızlar rekoru ben kırıyorum sanırım ☻ 39+6’dayım ama asla tık yok kızımdan. ☻ sadece bel ağrılarım ve alt tarafıma baskı var arada, başı aşağıdaydı :(
zelis_ugur96 39+6 tık yok 🥲 düzensiz kasılmalar çıkıyor ama açıklık yok. Doktorum pazartesi yatışı önerdi suni sanci denemek için. Düşünmek istedim bilemiyorum ne yapsam Allah kolaylık versin hepimize 🤲🏻
-guzelanne1 Rusapolat tam olarak bend ebru şekildeyim tam 7 gündür nişanım geliyor kanlı da geldi krem rengi de açıklığım da var 2 cm eğer kendi gelmezse pazartesi doğurtmaya çalışacağım dedi
Rusapolat -guzelanne1 bende pazartesiyi bekliyorum işte. Artık dayanamıyorum gerçekten oturup hüngür hüngür ağlayacağım. Hiç böyle hayal etmemiştim
Plansizgebe sib1234 şimdi 39+5 oldum ilk doğumum 39+6 da olmuştu. Beklemedeyim her gün baya yoruyorum kendimi ama vajinal baskıdan başka bişey yok
sib1234 Plansizgebe akşamları ve geceleri bel ve karın ağrısı çok oluyor bebek aşırı hareketli normal mi?
sib1234 Tayyibe42 bugün gittim geçen haftaki gibi 1 cm açılma sancı yok bekliyoruz:( 39+4 oldum bel ve karın ağrım var ama düzensiz ağrılar sancı gibi değil…