Melihakrds Oğlum olacağını öğrendim oysaki çok kıza hazırlamış hatta kızım olsa uyumlu olmasa bile Aybüke koyacaktım adını ama netleşti artık 2. De erkek ilk oğlumun adı Taha ve gerçekten aklıma hiç erkek ismi gelmiyor önerilerinizi bekliyorum
Melihakrds Fatmaxd_d çok güzel de bizim soyad biraz fiyasko 😀 o yüzden öyle çok önemli biri ismi koymak istemedim
Melihakrds arven000 Taha oğlumun adı şimdi ikinci oğlum olacak ona isim düşünüyorum ilk oğlumda da çift isim koyacak olsam Ahmet Taha koyacaktım ama sonra tek isme karar verdik
arven000 Melihakrds aa öyle mi kusura bakmayın o zaman ben Kıvanç, Kemal, Eren, Sarp, Doruk, Giray bu isimleri çok beğeniyorum ama en çok Kıvanç Efe ismini beğeniyorum iki isim ama anlamı çok güzel. Gurur duyulan yiğit anlamı var.
Melihakrds htc5858 Taha yı zaten hep Talha ile karıştırıyorlar ama Tuna güzel bende arda geldi aklıma ama çok da içime sinmedi
Melihakrds kubos-123 herkes yanlış anlamış sanırım Taha nın yanına ikinci isim aramıyorum ilk oğlumu. Adı Taha ikinciye isim arıyorum