Gozde005 Bebeğim makat gelişli Bilkent hastanesinde takipteyim 38+2 deyiz şuan sezaryen olur diyor doktor ama tarih veremem diyor Bilkent de sezaryen tarihi alabilen var mı ?
zeynepckmm Gozde005 benşmde bebeğim makat gelişliydi 4 gün oldu doğum yapalı 38+3 te sezaryen oldum normalde doktorum 39 a kadar bekliyoruz dedi ama seminerde olduğu için o haftalarda hastanede olduğu gün doğum yapmak istedim o yüzden 38+3 te doğdu
aysgl330633 Gozde005 bende şimdi 33. Haftadayım ters dedi 37de geldiğinde yine ters ise 38. Hafta için sezeryan günü veririz dedi bende havettepeye gidiyorum
Daisyy000 Gozde005 tarih veremem diyor Aa ne alaka haftanızda ilerde. Bana başka devlet hastanesinde sezaryen gününü 37+4te vermişlerdi 39+1 de sezaryen oldum
Gozde005 zeynepckmm bana doğumun başladığında gelirsin alırız sezaryena dedi doktorum önümüzdeki hafta yine gideceğim 39 olmuş olacağız umarım gün verir bu sefer
Gozde005 Daisyy000 evet normalde 38 39 arası veriyorlarmış ama bana öyle söylediler işte ne yapacağımı bilemedim bende mecbur bekliyorum