Ayeme Merhabalar doktorum bu ilacı verdi pazar günü başlıycam 5 gün kullanıcam 17sinde de kontrole gidicem yeterli büyüme görürse çatlatma iğnesi vurulucam sanırım bu, yoldan ilerleyen oldu mu hiç hamile kalan tecrübelerinizi dinlemek isterim🌸
yaseminkarakus0728 Ayeme ben klomen isimli olanı kullanmıştım canım. Sana bintavsiye veriyim canım havuç ve nar yersen onlarda yumurta gelişimini destekliyor. Benim hap bitti 3 gün sona gittim kontrole 13 ve 15 mm di yumurtalarım git 4 gün sona gel yine bakalım dedi doktor. O dört günün icinde her gün havuç ve nar yedim. Dört günün sonunda gittim kontrole 21-23 olmuş gumurtalarim hatta 19 mm de bı tane daha yumurtam olmus
Zbyd3 Ayeme ben 🥹 21 haftalık oldum elhamdülillah canım duanı et gerisini Allaha havale et inşallah dileğin gerçekleşir🤲❤️
Ayeme Zbyd3 Ya maşallah Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin ❤ Peki dikkat etmem gereken birşey varmı acaba bu süreçte
Zbyd3 Ayeme yoo her insanın yapması gerektogı gibi sağlıklı beslen ben bişry yapmadım üstelik sigarada kullanıyordum . Allaha bırak işini bol bol oku stres etme olacak mı olmayacak mı diye. Yani okuyor aslında ister istemez ama bilmıyorum artık günlük hayatta nasış vakıt geçiriyorsun dualarım senınle tutar inşallah ❤️🕊