bebisleben Kızlar 16+2 haftalık hamileyim geçen hafta gittiğimde cinsiyetini öğrenemedik hiç oynamadı dönmedi yarın yine gideceğiz görebilmek için bebek hareket etsin diye ne yapıp gireyim lütfen diyinnn 🫣
minigimleseruven bebisleben Benim Bebiş vişneli popkek yiyince coşuyor 😂 başka ne yediysem asla hareketlenmedi . Sizinki de sever belki
Gzde_defne bebisleben ben gitmeden baklava yemiştim bikaç tane hep yüzü dönüktü herşeyini gösterdi birtek kafasının arkasını göstermedi uzun süre dönmüyordu arkasına 😄
ezgimom26 bebisleben detaylı ultrason için gittiğim de benimki de dönmedi çikolata yedim kahve içtim yemek yedim vişneli meyve suyu içtim yok olmadı . Doktor şalgam suyu iç dedi . Bebekler hiç sevmiyormuş o yüzden çok hareketli oluyolarmış. Onu içtim döndü . Kesinlikle tavsiye ederim 😂
orkidemm_ bebisleben doktorum hadi bir çikolatanın gözüne vur da gel demişti 😆eşim almaya gitti karam almıştı baktım hemen oynadı öyle detaylım devam etmişti
cansu2306 bebisleben vişne suyu çikolata yedim 2 tane tok git ben oyle yaptım 22 hafta da öğrendim benimki de göstermedi meğer se ac gittim defalarca oyuzden görmemişim bu haftaya kadr
bebisleben cansu2306 evet ya geçen sefer karnım pek tok değildi çikolata falan da yemedim ondan olabilir