Seydos Oto koltuğu olarak da kullanabileceğim puset almak istiyorum, Allah nasip ederse 7.8. Ayda zaten mecbur oto koltuğu almak zorunda kalıcam.. memnun olduğunuz markalar var mı? Yada tavsiye eder misiniz anneler??
omertosvedos Seydos oto koltukları yeni doganlara olmuyor diye biliyorum ayrı alınıyor çünkü oturma pozisyonunda yapılıyor diye biliyorum. Pusete gelince oto koltuğuna bağlanan pusetler var ama onlar da bir kaç ay kullanılabiliyor ve bebekler için onlar uygun 👍🏻
Aylinannesi Seydos instagramda kanzbebek var canım arabayla beraber satıyolar kampanyası filan oluyo bi bak istersen
Deletedmom277 Seydos 7. Ayda zaten oto koltuğu alacaksanız normal bir pusette alabilirsiniz zaten bebeğin tam oturma zamanları 6.7. Aylar anca koyarsınız oto koltuğuna
Ytugcek Seydos amerikan pediatristler derneğinin sitesinde bebeğin hem omurga hemde bağırsakları için yarım saatten fazla ana kucağında yatirilmamali diyordu. O yüzden arabaya bağlanabilir port bebesi olan bi travel şart oldu, chicco tro sprint aldım..
Seydos omertosvedos öyle mı bilmiyodum yeni doğana uymadığını tekli puset mantıklı olanı ozaman teşekkür ederim
omertosvedos Seydos bebek arabası almadıysanız bebek arabasıyla takım arabaya bağlanabilen pusetler var ben öyle alacağım çocuk üzerindeyken direk arabaya alınabiliyor veya ilk bir kaç ay o araba olarak kullanılabiliyor ben McRae 500 model alacağım siz de bakım derim 👍🏻
Seydos omertosvedos jolie markasını tavsiye etmişlerdi ama mutlaka bu markaya da bakıcam almadım henüz araştırıyorum teşekkür ederim 🙂