tembelkiz Melos006a evet toprak yiyen bir arkadaşım vardı bekarken toprak denilince ağzının suyu akıyordu 😂😂😂
Hellgirls tembelkiz wc için olan naftalin kokuları burnuma hoş gelmeye başladı sürekli kokluyorum 🥲🥲🥲🥲
_alininannesi tembelkiz kardeşim sağolsun ya ama zor oluyor hiç inanmazdım gerçekten takınca takılıyormuş yiyene kadar 🤣
aysegulozak tembelkiz eski kasardan yapilan tost o kuflu tarafindan😄 ve boyoz cekiyor yiyince tiksinme oluyi tabi
beautymom Canım bu aralar Dolma çekiyor bide aşırı derece de tatlı krizine giriyorum ama gıdım gıdım yiyorum 🥲
melissa_cicek Ben 14 haftalık hamileyim ama hiç aşermiyorum bende bir problem mi var acaba bebeğin cinsiyeti de erkek öyle tatlı falan da çekmiyor canım 😅
tembelkiz melissa_cicek çekmese bile çekmiş gibi yap gecenin bir yarısı dürt enişteyi 😀sende biz mi öğretelim 😂😂😂😂😂
Nur_cbn tembelkiz ilk gebeliğimde de benzin çekmişti canım şimdi ikinci gebeliğim gecenin köründe benzin çekti 🤣 bazen çamaşır yumuşatıcıları da çekiyor canım sadece kokluyorum 🤭😂😂
tembelkiz Nur_cbn lisedeyken çiğ yiyen arkadaşım vardı o zaman dikkat çekmeye çalıştığını düşünüyordum ama şuan çiğ bana normal geldi olabiliyor demek 😂