yagmuraybarr mavibonck ters dönmüş minik ☺️ ama nedense kemik yapısı erkek gibi içime de erkek doğru hiç tahmin yapmadı mı doktor
mavibonck mavibonck @Meltemanneolsun @Ayfersalih28 @Mervekaram22 kızlsr tahmin yapar mısınız rica etsem
yagmuraybarr mavibonck haftası erken olduğu için net konuşmamıştır 16 da netleşir kız olunca değişiyor sanki hep böyle postlar gördüm 🥰 benim 2.kız yolda hep fetal DNA ile öğrendim ultrasonda erkek demişti halbuki
yagmuraybarr suumeyyeisler kesesi benim kızımınkine aşırı benziyor ince uzun sanki bir prenses gibi ama sadece tahmin 💕 sağlıkla gelsin
mavibonck yagmuraybarr benim de bir kızım da insan farklı olsun istıyor ama nasip yine de ❤️ hayırlı olsun sizin de 💕
suumeyyeisler yagmuraybarr yaa çok teşekkür ediyorum insallah 😍😇 ilk haftalar kese şekli nasıldı peki 🤭
yagmuraybarr mavibonck çok teşekkür ederim evet bende öyle bir beklentiye girdim açıkçası biraz afalladım kız olduğunu öğrenince ama suan çok şükür sağlıklı diyorum ben 3.de inşallah erkek olur diyorum 😂 hala devam yani
yagmuraybarr suumeyyeisler ilk haftadan beri bu şekildeydi hiç değişmedi buradakiler erkek dedi hatta doktor da erkeğe benzetti ama fetal DNA kız çıktı 🥰 insallah gönlünüzdeki olsun sizin de 🙏
suumeyyeisler yagmuraybarr sağlıkla gelsinler de insallah 🥰 hep meraktan ya kesinleşse de biran önce 🤩
yagmuraybarr mavibonck tabii ki herkesin bir hayali düşüncesi vardır 🥰 zaten önemlisi de sağlıkla buyusunler 🙏