hunilimom Akcabusra en net cinsiyet 16.haftadan sonra canım yanılma payı çok az doluyor bende 17+2 de öğrendim
Ggizemsnl Akcabusra en net 18. Hafta ama göstermeyenlerde oluyor. 12. Haftada öğrenip yanılma payı olanda var, net olan da var. Bebiş ne zaman göstermek isterse 😂
Mlssa Akcabusra Ben 13.haftamda öğrendim canım net bir şekilde gördük gösterdi bizim minik erkenden kendini🤗 bazen göstermiyor bebek ama geneli 16.haftalarda öğreniyor kesin olarak
Mervezngn 11 de kıza benziyor dedi bacak arası boştu bizde görür görmez kız demişti 14 te pipi gördük 😂
Duyguxx Akcabusra mesela ben 16 +2 günlük hala cinsiyet öğrenemedim 😂 doktorum renkli ultrason yaptırıp çağırdı beni yani 1 ay sonra😂 başka hastaneye gittim yine kesin demediler😂
Marziye Akcabusra bizimde 13 haftalikken yüzden 99 erkek dedi doktorum bebekten bebeğe değisiyor canim
29temmuz07 Akcabusra bana siearsan 16+3te de belli olmadi şuan 19+4 sali gunu randevum var 20+3 olcak😊
29temmuz07 29temmuz07 bizimki biraz utangaç herkez kizdir diyoda hayirlisi olsun insallah ne yalan soyliyim bnde kiza heves ediyom 🙊🤭😊
Smyyglgn54 Akcabusra vaAllahi canim bebegin kendisi gosterdigi zaman😍benim kiscem 12.haftada gostermisti kendini
Senoss5334 12 haftada gördük pipiyi :) erkek bebek daha cabuk belli oluyor galiba çıkıntı olduğu için
Symgmnr 15. Hafta hala bilmiyorum 🙄 bebekten bebeğe değişiyor kimisi erken öğrenirken kimisi utangaç bacaklarını açmayan yavru kuşundan ötürü geç öğreniyor 😂
Nisaninannesi Akcabusra kuzum ben 16nhaftamda özel doktorda ogrendim kızım olacağını bugün 18 haftayı geçtik devlete gittim göremedi arkası dönükmus acaba oda ne dicek die merak ettim ama gosdermemis