moeeem Ay kızlar inanılır gibi değil normalde günü şaşmaz bu ay umutla bir seyler beklerken 9 gün önce regl oldum🥲neden böyle oluyor acaba😭 Bu denediğimizin 2. Ayı, bir sonraki ay ovülasyo testi ile takip etmeyi düşünüyorum
bebeklerim__ moeeem strese sokma kendini. Daha 2.aydaymissin hemen olmayabilir. 1 yıl dene sonra strese girersin.
ylnydgd moeeem strese girmek için çok erken daha. Regl döngüsü sonrasında gün aşırı olacak şekilde (1 gün boş 1 gün ilişki) ilişki yaşarsanız şansınız artacaktır yumurtlama gününü kaçırma ihtimaliniz olmaz bu şekilde
dalyaluna35 Ayni durumu arkadasim yasadi bu ay biz ilk yerleşme kanamasi olabilir mi diye düşündük ama regl olmus hava değişimlerinden dolayi olabilir regl olduğuna eminseniz 🥲
moeeem dalyaluna35 bende ilk gün böyle olabileceğini düşündüm ama sonra resmen regl oldum. Şaşırttıı😂
minigimleseruven moeeem canım aynısını yaşadım , adetim hep düzenliydi ne zaman çocuk yapmaya karar verdik erken regl oldum saçma sapan duzenim bozuldu diye üzülüyordum . Üçüncü ayimizda hamile kaldım kendimi boş yere üzmüşüm . Sende kendini boş yere üzme akışta kal 🥰
moeeem minigimleseruven bekledim tabiiki olmayınca bir tık üzüldüm🥹 ama hayırlı zamanda nasip olur biliyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
nergiss123 Benim ilk gebeliğimde sizin gini 9 10 gün erken oldu sonraki ay ya da 2 ay içinde hamile kalmıştım.
moeeem greybrde ayy alsında hiç stres yapmadım tabiiki bekledim o ayrı ama zaten bi cocugum var hani cok acelem yok zamanı gelince Allah nasip edecektir diyorum için rahat ama bu kadar erken olusu cok tuhaf geldi