fatma14gamze Benım de belli olmuyor 35 günde falan da oluyorum eğer öyle hesaplarsam ben 30 unda yumurtlama olmuş 6 sında 5.83 çıktı işte
Nevagibi Ay cok heyecanlandım ben negatif gibi hissediyordum baya çıplak gözle görüyorum pembe çizgi ilk dakikalarda çıktı dpo 11 bugün ay yalancımıdır acaba
Nevagibi Başkasında bu testi böyle görsem direkt hamilesin derim ama kendim olunca diyemiyorum acaba yalancı olur mu awox hiç çizgi görmemiştim önceden ilk defa görüyorum
_Nazendeem Nevagibi evet gebelık var gözün aydın olsun sağlıkla ilerlıyıp kucağına al inşallah canım 🥳🎉👏
Nevagibi samaa_ ay bilmiyorum şansıma awox yalancı pozitif vermemiştir inşallah senin nasıl atsana bakalım 🤔
samaa_ Nevagibi ben de daha dpo.9 ama cogu insanda inmovita cok soluk cikiyor diger testler pembe bunda soluk cikiyo dun bir anne de hamile kaldi baktim testlerine innovita da yok gibiydi. Innovita 2 gun kala falan gosteriyo
Sarisinkiz00 Nevagibi dün ilişkiye girdim idrarım etkilenmiş midir bilmiyorum sanmıyorum ama as önce hiç çıkmadı ya
samaa_ Nevagibi yok malesef hic bir sey yok🥺degerlendirmistim oysa bu ayi. Sadece catlama gununu degerlendirmedim. Ama yumurtlama olan gunleri degerlendirdim
Nevagibi Sarisinkiz00 ilişkiden hemen sonra yapılmaması gerekiyor sadece saatler sonra etkilememesi lazım
Sarisinkiz00 Nevagibi dün gece ilişki bu sabah test tamam elendim o zaman acayip umutlanmıştım ilk defa olmuştu neyse nasip 🥹💖