gizzzooo ilk gün 137 48 saat sonra 340 kanamam oldu bir gün pıhtılı 40 saat sonra vermek zorunda kaldım 580 doktor takip edelim iki güne bir dedi 48 saat sonra 710 tam 48 saat sonra 1020 geldi 16.15 de randevum var tekrar kimyasal mıdır ?
edaabykl gizzzooo son şeylerin duzenli artmamis ama kimyasal olsa betanin düşmesi lazim bilemedim üstte kalsın
melikeetrcnglr gizzzooo bu hızla giderse kese görünmesine az kalmış aslında. Kimsayal değil de dış gebelik ve ya boş gebelikle sonuçlanabilir. Bende aynısını yaşıyorum böyle söylüyolar yani 🤲🏻 umarım sizinki birden artar
aysegulozak gizzzooo kanama olabiliyor canim benmde ilk debeligimde kanamam oldu ama kalp atisini duymustum ozamanlar oldu progestan verdi dusmesn diye sendede duzenli artarsa o haptan verir belki korkma bazen olabiliyor
gizzzooo gittim yine özele ölü gebelik olma ihtimali yüksek sağlıklı olma ihtimali %15 dedi salıya kadar tekrar beta takibi yapacağım
melikeetrcnglr gizzzooo sağlıklı %15 derken engelli anlamında mı söyledi yoksa gebeliğin devam etme oranı mı
gzmturan Benimde yüzde 50 artıyordu artış çok azdı. İlk gittiğim özeldeki doktor sağlıksız gebelik olabilir ters giden birşeyler var demişti ama çok şükür 21 haftalık olduk
gizzzooo gzmturan ay maşallah inşallah hayırlısını nasip eder Allah siz de sağlıkla kucağınıza alırsınız 💞