elifay7 Kızlar cinsiyetler belli mi ve kaçta belli oldu sonradan değişen oldu mu 13haftalık gittim ilk doktor kız dedi ikili testteki doktor da erkeğe benzettim dedi hiç bişey anlamadım aynı gün oldu buu
QueenBahar_ elifay7 ben ilk gebe kaldığım zamanlar çevrem olmak dahi ve sosyal medya bura olsun herkesin erkek oluyordu Şimdi kimi duysam kız oluyr bence 2026 kız senesi ,💖
fgormez Bence erkek mart ve nisanda doğum yapacaklar özellikle kime baksam erkek arada elbette kız da görüyorum
Zeynepefem fgormez benim mart kız 🫠❤️ama evet belli olmuyor bence eşit ya ben kizda erkekte cok duymaya başladım
fgormez Zeynepefem çok bilinen bir sitede hele martta doğacak olanlar çoğunluk erkek bekliyor listeler var böyle birde diğer mecralarda gördüğüm öyle en önemlisi sağlıkla doğsun bütün bebişler
senemtolga elifay7 2 erkekten sonra icimden gecen benimde kiz ne yalan söyleyeyim tabiki saglikli olsun da ama kizida tatsam fena olmaz :)) mayis dogum gözüküyor benim
rabiadumanb elifay7 benim 22 haftalık detaylıdayken kız olduğu belli oldu canım 16. Haftada erkek demişti doktorum ☺️
Bebegimgeliyor10 elifay7 şuan 16+4 haftalık oldum 13+2 de %90 kız dedi 15+1 de kız dedi oran vermedi Özele gidiyorum yanılma olmaz diye düşünüyorum ama çok değişen okudukça da detayliyi bekliyorum alışveriş için nisanın 2.haftasi görünüyor doğum da 🥰🥰