mavi123_ Kızlar 31+5 haftalığız. Bu haftalarda sizdede bebek bazen bir tarafa toplanıyordu? Normalmı acaba?
borulcem mavi123_ benim 17den Berri var ikinci gebeliğin şuan 27+3 üm diğerinde de 33.haftada olmaya başlamıştı
kirr 22 haftalığız bende de sürekli oluyor hatta öyle kendini toplarken nefesim daralıyor ama doktor normal olacak öyle dedi tabi siz yine de doktorunuza danışın 🌸
Ayyseenurr Son haftalarda dahadada sıklaşıyor bu kasılma deniyor buna rahim vücut kendini hazırlıyor bu süreçte yavaş yavaş kendini benimde öyleydi şimdi 39+5 yetim çok daha sık oluyor arada sancıyla oluyor doğum yaklaştığı için
Mutlusonsuzz Ayyseenurr bu kasılma mı oluyor ki 34 haftalıgim bende tek taraflı toplanıp sertleşiyor karnım tüm karın sertlsince kasılma olmuyor mu chatgbt ye sormuştum tek taraflı olursa bebek hareketinden dolayı tüm karın olursa kasılma oluyor demistide
Ayyseenurr Mutlusonsuzz tek veya iki taraf bilmiyorum ama kasılma diyorlar biyerde karnın kaskatı kesilip bebeğin biryerde toplanmış olmasına bana doktor kasılma olduğunu söyledi