Baklavaseverim htc5858 Ev de eşimin kıyafetleri hastane için de 3 takım kıyafet almıştım onları giyerdim zaten yatışlar da pijama giyiyordum 🤣🤣
kartanesi___ htc5858 Hamile kıyafetleri bana da gereksiz geliyor. Ben onun yerine hamilelikten sonra da giyebileceğim salaş elbiseler aldım
Ayseguls_baby htc5858 oy maşallah canım benim ilk bebeğim biz de çok bekledik 3 sene sonra geldi kızım 😍 babasının prensesleri 🥰
htc5858 Ayseguls_baby Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah canım 😍 şimdiden prensesim diyor benm eşimde dilinden düşmüyor 🤗
Ayseguls_baby htc5858 amin canım inşallah 😍 erkeklerin genelinde kız babası olma isteği var kesinlikle ❤️❤️
htc5858 Ayseguls_baby yaaa bencede öyle benim eşim sözde hiç istemiyordu 3 abisi olacak diye ama şimdi söylediklerini unuttu 🤭doğsun kimse karışamaz benim kızıma diyor içinden bir kız babası çıktı ki sorma 🤗😍😄
Ayseguls_baby htc5858 doğru diyor kızın yandı 3 abi 😀😀 benim eşimde hep baba kız videoları izlerdi kızı olacağı için çok mutlu ve endişeli nasıl koruycaz etcez hep peşinde olmam lazım diyor 😀😀❤️
htc5858 Ayseguls_baby evet ya keşke ilk kız doğsaydı bile dedi bu yüzden 🤭 koruma içgüdüsüde otomatik yükleniyor babalara özellikle kız çocuklarında 🩷
Ayseguls_baby htc5858 evet canım kesinlikle öyle kızlar narin korumasız oluyorlar ilk aşkları da babaları olacak ❤️
Rabiul htc5858 bende eşimden giyiniyorum ama eşiminkiler de hep slimfit bir kaç tane oversize var onları da ben almıştım zaten