Tomriscvn sdkaaa Canım hiç korkma bende öyleydim normal vajinal muayene gibi birşey değil vajinal ultrason varya onu sadece dokunduruyor öyle içine falan sokmuyor yani benim hem devlette hemde özelde yaptılar
sdkaaa Havin49_ özür dilerim üsteki mesajlara sinir olup sizin yazdığınızı yanlış okumuşum duyuldu yazmışsınız ben durdu anladım gerçekten kusura bakmayın ne güzel ne mutlu sağlıkla büyüsünler🌸🌸🌸
zeyno38552_ sdkaaa bende bir hafta sonrasiniz bende 7+4 6. Hafta da alttan muaneyle keseyi ve kalp atışını gördü doktor kiminki erken belli ediyor kendini
mavi123_ sdkaaa Dr her gün kan ver derse de senin kendi aklın yokmu bacım? Hiç mi kendi iyiliğini kötülüğüne karar veremiyorsun? Ne doktorlar görüyoruz hastalara neler yaptırıyorlar her gördüğün Dr iyimi sanıyorsun bu kadarmı kendini yetersiz görüyorsun?
sdkaaa mavi123_ kendi iyiliğine ve beneğim iyiliğe karar verecek yetiye sahip olduğum için takip ediyorum zaten bence daha fazla bu konuyu uzatmanın anlamı yok ben böyle tercih ediyorum sizde öyle tercih ediyorsunuz kime ne ?
babyshark__ mavi123_ doktordan dahami iyi bilicez kan verilmesinde ne gibi bir sakınca var kimyasal yada sağlıksız gebelik olup olmadigi böyle anlaşılıyor niye bu kadar terssiniz düzgünce gözükür veya gözükmez diyebilirsin bize vereyimmi kan vermeyeyim mi diye sormamis
semiii sdkaaa eğer ki geç döllenme bile olsa 1 hafta geriden olsa bebek o zaman bile 5 haftalık ben 5+4 de gördüm.
babyshark__ sdkaaa birde kuzum 3 4gun daha bekle kalp atışında belki duyarsın ben 7+1de duydum kalp atışi
sdkaaa babyshark__ 10 gün öncesinden bugün için randevu almıştım doktora gittim ancak gözükmedi rahim bele yakınmış öyle dedi
iremmomi sdkaaa ben alttan yaptırmadım normal görünür diye ki öyle de oldu normal karnımdan baktı göründü sizinde görünür yüksek ihtimal