samaa_ Kizlar regle var 29 ekim pikti. 30 ekimde de devam etti pik 31i catladi. Innovita ile test yaptim ilk 1 dk da boyle gorunuyor var mi bisey?
samaa_ samaa_  Bu da 20 dk sonrasi Dpo 7-8.gun
hou samaa_ canım daha çok erken bence ama sanki telefonu oynatırken hayali çizgi var gibi de yanıltmak istemem bence 2 gün sonra yine yap biraz daha dayan 🥰
Lavin08 samaa_ kiz daha erken bendende sabirsiz ciktin😅😅12 sinde yap canim bakalım bence garanti o zaman net cikar
Nevagibi samaa_ yaa bende bugün yaptım test aynı senin gibi silik çıktı çook minik bir çizgi görünüyor inşallah koyulaşarak devam eder bende konu açarım birazdan
saadet2308 Canım döllenme gerçekleşmişse bile 12. Günde çıkıyor çatlamadan 12 gün sonra erken yapmışsın testi
samaa_ hou kizz umut verme 🤣korktum hee kendimi hazirliyodum olmayacak diye vitaminler alip sonra kalirim diye dusunmustum
hou samaa_ kız ben görmek istediğim için de görmüş olabilirim ama gerçekten daha erken sen 2 gün sonra yap🥰
Lavin08 samaa_ sanki belli belirsiz var gibi kuzum ama umutlandirmakda istemiyorum testin coksa 2 gun sonra ilk idrarla bidaha yapsana
Lavin08 samaa_ valla ben postlarda hic duymadim yalanci pozitif verdiğini baska marka varmi elinde 10 unda yap olmadi